Спорт

Шовковський розповів, чого не вистачило Динамо для перемоги над Рейнджерс

Шовковський розповів, чого не вистачило Динамо для перемоги над Рейнджерс

Фото: ФК Динамо Київ
Олександр Шовковський

Головний тренер київського Динамо підвів підсумок першого матчу третього раунду відбору Ліги чемпіонів.

Футболістам Динамо не вистачило впевненості в своїх силах для перемоги над Рейнджерс у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Так вважає головний тренер київського клубу Олександр Шовковський.

Він також розповів про тактику команди на матч проти шотландського клубу.

“Безумовно, ми засмучені через те, що упустили перемогу на останній хвилині. Водночас ми розуміли, що доля нашого протистояння буде вирішуватися у Глазго. Ми зіграли лише перший тайм. До другого команда буде готуватися через матч чемпіонату України, який ми проведемо 9 серпня.

У футбол грало дві команди, одна намагалася втримати результат, розраховуючи на швидкі контратаки. І у нас були можливості для цього, тим більше, що основна загроза була саме від флангових атак суперника. Ми мали діяти в окремих моментах матчу більш впевнено, але припускалися помилок. Будемо дивитися відео і розбиратися. Недостатня кількість матчів такого високого рівня, безумовно, є негативним уроком для нас.

На якому б стадіоні не відбувалася гра, більшість фанатів буде вболівати за вашу команду. Безумовно, підтримка відіграє велику роль, і я хочу подякувати усім уболівальникам, які сьогодні прийшли підтримати нашу команду і робили усе можливе, що ми відчували себе майже як вдома.

Я ще про це не думав, але можу сказати, що, безумовно, у нас буде певна ротація у складі на гру УПЛ. Тим більше, що подорож до Рівного займе у нас багато часу – десь по вісім годин туди й назад”, – наводить слова Шовковського сайт Динамо.

Нагадаємо Динамо втратило перемогу над Рейнджерс у ЛЧ на останніх секундах.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 4 =

Back to top button