Спорт

Шевченко назвав головну ціль збірної України

Шевченко назвав головну ціль збірної України

Фото: УАФ
Андрій Шевченко (зправа) під час пресконференції

Президент Української асоціації футболу окреслив перспективи національної команди країни.

Головне завдання національної збірної України з футболу – потрапити на наступний чемпіонат світу 2026 року. Про це повідомив президент УАФ Андрій Шевченко.

Функціонер також, попри провал на Євро-2024, високо оцінив роботу тренерського штабу національної команди, і вкотре висловив Сергію Реброву свою підтримку.

“Я хочу ще раз висловити повну підтримку як від мене як від президента, так і від усієї асоціації головному тренеру та його штабу.

Буквально кілька хвилин тому ми завершили засідання комітету національних збірних, де обговорювали багато моментів. Ми знаємо, куди рухаємось, де знаходимося, які помилки робили, що треба робити, щоб ми робили висновки. Головне, що це досвід. Головне – правильно реагувати на помилки, які були. Але було дуже багато гарної роботи зроблено.

Я хочу зараз визначити такі цілі для національної команди та асоціації. Ми вступаємо у вересні до нового 2-річного циклу, який дуже важливий для нас. Головне завдання – вихід на чемпіонат світу. Чи буде він через Лігу націй чи через відбір – немає значення. Для нас головне – потрапити на чемпіонат світу”, – цитує Шевченка сайт УАФ.

Нагадаємо, раніше Сергій Ребров назвав причину провалу збірної на Євро-2024.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 5 =

Back to top button