Спорт

Сабо: Алієв і Мілевський самі себе знищили

Сабо: Алієв і Мілевський самі себе знищили

Фото: Instagram
Мілевський і Алієв раніше були найкращими друзями

Колишній головний тренер київського Динамо пригадав п’янки двох друзів-футболістів клубу.

Артем Мілевський і Олександр Алієв самі винні, що знищили свої професійні футбольні кар’єри. Так вважає колишній тренер київського Динамо та збірної України Йожеф Сабо.

Відомий фахівець пригадав постійні порушення спортивного режиму футболістами у минулому.

“Мілевського і Алієва я двічі брав на збори з першою командою Динамо і обидва рази відправляв назад через п’янки. Пам’ятаю, вони мали їхати від нас у молодіжну збірну, яку очолював Михайличенко.

Рано вранці я кажу адміністратору: «Поклич Алієва і Мілевського, за ними вже таксі приїхало». Вони мали в аеропорт їхати. Адміністратор повернувся ошелешеним: “Йожефе Йожефовичу, вони встати не можуть”. Ну як вони примудрилися, га?! Я ж увечері перевіряв, усе нормально було! Мабуть, уночі пристойно випили. Я їх поставив під душ, щоб привести до тями і відправив у молодіжку. А що з ними зробив Михайличенко, я вже не пам’ятаю.

Алієв і Мілевський самі себе знищили. Зараз Алієв служить у ЗСУ – молодець, спасибі йому. Він і Мілевському допоміг, у клініку його поклав, але вони чомусь посварилися. Слава Богу, що Артем зараз одужав, бажаю йому тільки здоров’я. Він хоче ще грати у футбол, бігає за якусь команду, але його час вже минув”, – розповів Сабо в інтерв’ю Спорт-Експрес Україна.

Нагадаємо, раніше на презентацію Мілевського у якості гравця медіафутбольного клубу журналісти прийшли в халатах.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + 15 =

Back to top button