Спорт

Ротань: На Олімпіаді треба бути мужиками, які б’ються за країну

Ротань: На Олімпіаді треба бути мужиками, які б ються за країну

Фото: УАФ
Руслан Ротань

Головний тренер олімпійської збірної поділився очікуваннями від старту на історичних іграх у Парижі.

Руслан Ротань поділився думкою про склад команди, який поїде на Олімпіаду в Парижі.

За словами головного тренера олімпійської збірної України, молодим футболістам слід швидше дорослішати, адже на такому великому турнірі вони представлятимуть честь усієї країни.

Також, на думку наставника, дуже добре, що команда змогла перемогти на великому турнірі перед історичним стартом на Олімпіаді.

“Лідери наразі народжуються, і це дуже важливо. І добре, що так збіглося: ми перемогли на турнірі Моріса Ревелло, а коли є успіх, то й футболісти відчувають упевненість. У цих матчах, скажу так, народилися маленькі лідери, які мають ставати повноцінними вожаками. Бо на такому турнірі, як Олімпійські ігри, треба бути, в першу чергу, мужиками, які розуміють, що вони роблять на футбольному полі, що б’ються за країну, б’ються за свою честь, і показують себе на міжнародній арені”, – сказав Ротань в інтерв’ю Футбол 24.

Нагадаємо, до старту ОІ-2024 у олімпійської збірної України заплановано проведення ще двох товариських матчів. 14 липня проти олімпійської збірної Єгипту, 18 липня – проти Парагваю.

На Олімпіаді Україна гратиме в одній групі з Іраком, Марокко та Аргентиною – матчі відбудуться 24, 27 та 30 липня відповідно.

Раніше став відомий склад олімпійської збірної з футболу на Ігри в Парижі.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button