Спорт

Ребров: Боснія – міцна команда, але ми повинні думати про себе

Ребров: Боснія - міцна команда, але ми повинні думати про себе

Фото: УАФ
Сергій Ребров

Головний тренер збірної України поділився очікуваннями від поєдинку стадії плей-оф ЧЄ-2024.

Сергій Ребров вважає Боснію і Герцеговину міцною командою, більшість футболістів якої грають у Європі. Про це головний тренер національної збірної України заявив під час пресконференції.

Окрім того наставник “синьо-жовтих” вважає, що суперник в останніх матчах групової стадії вже не намагався досягти результату, а готувався до плей-оф, переглядаючи більше кандидатів до збірної.

“Загалом, я вважаю, що 5-те місце у своїй групі, яке вони посіли – не те, на що вони заслуговували, але є, що є. Коли це третій тренер за минулий рік у національної збірної Боснії і коли він прийшов, я дивився останні матчі. Він робив дуже велику ротацію, дивився усіх гравців.

Хто буде грати проти нас? Ми передивилися багато зустрічей. Усі гравці грають в Європі. Тільки один гравець, наскільки я пам’ятаю, грає у Боснії. Це міцна команда. Ми повинні бути готові до цієї команди. Але я завжди кажу, що ми повинні думати про себе. Якщо ми не покажемо якоїсь гри, то не треба казати дуже багато про суперника.

Як на мене, це міцний хороший суперник. Але ми повинні думати про себе, дуже серйозно готуватися до цієї гри. Я впевнений, що усе в наших силах”, – сказав Ребров.

Нагадаємо, що матч кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться у четвер, 21 березня, на стадіоні Біліно Поле у Зениці та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Раніше Ребров розповів про ситуацію із форвардами в збірній України.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button