Спорт

Пушич – про гру з Дніпром-1: Отримали гол з нічого

Пушич - про гру з Дніпром-1: Отримали гол з нічого

Фото: ФК Шахтар Донецьк
Пушич незадоволений результатом матчу з Дніпром-1

Головний тренер Шахтаря прокоментував поразку своєї команди у поєдинку Прем’єр-ліги.

Поразка від Дніпра-1 стала для Шахтаря дуже болючою. Про це після матчу української Прем’єр-ліги заявив головний тренер “гірників” Маріно Пушич. На думку спеціаліста, його підопічні домінували і забили гол. Однак пропустивши наприкінці першого тайму і на початку другого втратили віру у перемогу.

“Ми зіграли перший тайм дуже добре. І коли ти гарно проводиш перший тайм, домінуєш, створюєш багато моментів, щоб забивати другий, третій гол та збільшити розрив, а потім отримуєш гол у відповідь буквально з нічого, з кутового, то ці голи дуже дорого коштують. Це змінило темп та настрій гри. Причиною заміни Ракіцького стало те, що він дедалі більше відчував утому, а ми хотіли нової енергії, хотіли задіяти свіжих гравців, щоб флангові захисники частіше атакували. Вочевидь, цього виявилося недостатньо. Ми разом перемагаємо і програємо разом. Річ не в Ярославі, він – чудова людина і боєць, він хоче грати і є хорошим футболістом. Тож, річ не в ньому. Ми разом перемагаємо і програємо теж разом.

Ми намагалися змінити ритм гри за допомогою замін, атакувати, бо для команди дуже важко, коли ти пропускаєш два голи поспіль – один дуже гарний гол зі стандарту, зі штрафного, і один з 25 метрів у лівий кут. Ти втрачаєш енергію, твоя віра в позитивний результат теж зменшується. Ми намагалися це змінити, оживити команду новими гравцями, задіяли всіх нападників, прийняли всі ризики. Зламати таку стіну нелегко. Є кілька варіантів, щоб це зробити, але ми ними не скористалися сьогодні.

Як я вже казав на початку, моє призначення відбулося дуже швидко, ми все ще на тій стадії, коли я вивчаю гравців. Саме через це ми організували спаринг наступного тижня, щоб побачити, як виступають інші футболісти. Ми продовжимо грати так, як зараз, і сподіваюся, що результати будуть кращими за сьогоднішні. Чи потрібно нам щось додати? Побачимо під час зимової перерви, я не можу це коментувати зараз. Я задоволений своїми гравцями, і на зимовій перерві ми побачимо, чи необхідно нам ще щось”, – цитує Пушича офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Дніпро-1, завдяки перемозі над Шахтарем, очолив турнірну таблицю чемпіонату України.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button