Спорт

Пушич про два місяці в Шахтарі: Це був надто бурхливий період

Пушич про два місяці в Шахтарі: Це був надто бурхливий період

Фото: ФК Шахтар Донецьк
Шахтар зіграв благодійний матч у Японії

Головний тренер донецької команди підвів підсумки свого перебування на посаді наставника “гірників”.

Маріно Пушич задоволений результатом і грою Шахтаря, які команда показала під його керівництвом.

Нагадаємо, спеціаліст очолив “гірників” після звільнення Патріка ван Леувена. Наразі донецький клуб займає 4-те місце в УПЛ.

Окрім того, боснійсько-хорватський тренер відзначив шалений ритм, у якому провів два місяці у клубі.

“Ви сказали “два місяці”, а відчуття таке, наче минуло значно більше часу, тому що це був надто бурхливий період. Я прийшов за день до поєдинку з Барселоною. Ми зіграли багато матчів, провели разом чимало часу в дорозі, тому все відчувається довше. Важливим моментом було те, що команда й усі працівники клубу зустріли мене дуже тепло і зробили так, щоб я почувався добре. Одразу відчувався певний зв’язок, була гарна енергетика. Це важливі основи для подальшого розвитку й співпраці. Також важливо, що команда прийняла мою футбольну філософію з усіма її деталями, адже я дуже сумлінно працював і намагався побудувати необхідний зв’язок, тож було надзвичайно приємно це бачити і відчувати. Мої гравці відмінно провели перший етап. Те, як ми граємо, дуже важливо, як і результати та цілі, яких ми досягли впродовж цих двох місяців.

Що ж до чемпіонату, так, маємо один програш та одну нічию, але було важливо залишатися на верхніх позиціях таблиці, а ми – саме там. Якщо виграємо дві перенесені гри, опинимося на першому місці. У єврокубках ми провели історичний матч з Барселоною. Варто відзначити першу гру також, але особливої уваги заслуговує наш переможний поєдинок. Завдяки цьому виграшу ми продовжимо європейську кампанію після зимової паузи. Щодо особливих моментів, то для мене це те, як ми працюємо разом з командою й усіма в клубі. Коли панує гарна атмосфера, тоді є досягнення”, – цитує Пушича офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, раніше Пушич назвав головну мету виступів Шахтаря цього сезону.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button