Спорт

Полтавська “Ворскла” на останніх хвилинах уникла розгрому від лондонського “Арсеналу”

Матч завершився з рахунком 2:4

Полтавська “Ворскла” у 1 турі Ліги Європи в Лондоні з рахунком 2:4 зазнала поразки в поєдинку з “Арсеналом”.

Матч пройшов у четвер, 20 вересня, на стадіоні “Емірейтес”, – повідомляє 1NEWS.

Полтавській команді до 32-ї хвилини вдавалося грати на нуль з “канонірами” і навіть двічі пробити у бік воріт “Арсенала”. Після обрізки в контратаці господарі організували швидку контратаку, яку влучним ударом завершив П`єр-Ерік Обамеянг – 1:0. Додати до цього ще моментів з три в лондонців і перший тайм завершився для українського клубу з доволі оптимістичним рахунком.

На старті другого тайму Богдан Шуст пропускає у ворота “Ворскли” другий гол. На 49-й хвилині після пасу від Генріха Мхітаряна Денні Велбек забиває ударом головою – 2:0. На 56-й хвилині Обамяенг пробиває у кут воріт Шуста – 3:0.

Четвертий гол “Ворскла” пропустила на 75-й хвилині. Шуст не так вдало зіграв на виході і Мехмет Озіл забивав вже у порожні ворота.

На 77-й хвилині полтавська команда зуміла відзначится забитим голом в Лондоні і трохи прикрасити розгромний рахунок. Володимир Чеснаков поборовся за м`яч у штрафній і пробив у верхній кут воріт “Арсенала” – 4:1. Вже в доданий арбітром час полтавська команда не зупинилася і забила другий гол у ворота лондонців. Після швидкої контратаки ударом з лінії штрафного відзначився В`ячеслав Шарпар.

В іншому матчі групи Е португальський “Спортинг” з рахунком 2:0 переграв азербайджанський “Карабах”.

Джерело: Українська правда

Back to top button