Спорт

Петренко справжній зрадник – Гутцайт

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: liga.net
Гутцайт відреагував на участь українського олімпійського чемпіона в шоу дружини Пєскова

Міністр молоді і спорту жорстко пройшовся думкою по колишньому олімпійському чемпіону за участь у шоу в Росії.

 
Вадим Гутцайт шокований вчинком екс-олімпійського чемпіона з фігурного катання Віктора Петренка. За словами міністра молоді і спорту, колишній спортсмен вчинив як справжній зрадник, узявши участь у льодовому шоу в Росії.
 
Також функціонер повідомив, що це була спланована акція, адже за кілька днів до цього Петренко написав заяву про звільнення з Української федерації фігурного катання.
 
“Я дізнався про це зі ЗМІ. Я був дуже здивований, тільки сліпа людина може не бачити, що відбувається в нашій країні, як гинуть наші хлопці… для мене це був шок. Щоб так чинив справжній українець – це ж неможливо. Я одразу подзвонив у Федерацію фігурного катання, виявилося, що він за кілька днів до цього написав лист-заяву про те, що залишає організацію.
 
Олімпійський чемпіон, одесит, громадянин України – і робить так, для мене він справжній зрадник. Для мене це взагалі незрозуміло. Людина, яка піднімала український прапор… у мене просто немає слів. Раніше за ним не було помічено проросійських поглядів. Він допомагав проводити змагання в Україні, в Одесі проводили змагання на його честь.
 
Міністерство молоді і спорту написало лист в Офіс президента із проханням позбавити Петренка президентської стипендії, яке він отримує як олімпійський чемпіон. Вона, я певен, буде скасована. Усі вже зрозуміли, що це за людина”, – сказав Гутцайт в інтерв’ю телеканалу Київ.
 
Нагадаємо, олімпійський чемпіон з фігурного катання Віктор Петренко взяв участь у льодовому шоу Аленький цветочек, яке в Сочі ставила Тетяна Навка, дружина прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button