Україна

У Тернополі під час лікування зубів помер хлопчик


У Тернополі під час лікування зубів помер хлопчик

Під час лікування зубів хлопчику стало погано і за деякий час він помер. Дитині був рік і десять місяців.


У Тернополі під час відвідин кабінету стоматолога помер маленький хлопчик. Поро це повідомила пресслужба Національної поліції у Тернопільській області у вівторок, 14 листопада.
 
У державну клініку хлопчика, якому 1 рік та 10 місяців, привезла мама. У малюка діагностували карієс на зубах, який треба було пролікувати.
 
Оскільки хлопчик зовсім маленький, лікарі пояснили, що такі процедури проводяться лише під наркозом. Мамі та сину видали направлення для здачі усіх аналізів.
 
Через півтори години після початку операції в дитини почав падати тиск. Його відвезли в реанімаційне відділення. Проте вивести малюка з наркозу медикам не вдалося, а вже ввечері лікарі констатували смерть дитини.
 
Остаточну причину смерті дитини зможуть повідомити тільки після проведення розтину. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником) ККУ. Триває слідство.

Нагадаємо, у 2019 році в Ужгороді 20-річна дівчина померла після візиту до стоматолога. У 2018 році в Києві в стоматологічному центрі померла жінка.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button