Україна

Росіянка намагалася в’їхати в Україну за підробленим паспортом – ДПСУ


Росіянка намагалася в їхати в Україну за підробленим паспортом - ДПСУ

Жінка заявила, що нібито хотіла “зустрітися з чоловіком”. За спробу нелегально потрапити до країни їй на три роки заборонили в’їзд.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону у четвер, 6 квітня, у пункті пропуску Паланка-Маяки-Удобне виявили громадянку Росії, яка намагалася потрапити до України з недійсним, а також підробленим документами. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України (ДПСУ) у п’ятницю, 7 квітня.

“Під час проходження прикордонного контролю іноземка, сподіваючись на неуважність охоронців кордону, надала для перевірки свій паспорт та посвідку, термін дії якої минув.
 
Дізнавшись, що вона не має законних підстав для перетину, надала інший паспорт – громадянки Вірменії, який після вивчення виявився повністю підробленим”, – йдеться в повідомленні.
 
Росіянка заявила, що на території України у неї проживає її чоловік. Вона нібито їхала в Україну, щоби з ним зустрітися, тому й вирішила скористатися послугами “продажу” недійсних паспортів.
 
“Подружжю зустрітися не вдасться, адже правопорушниці заборонили в’їзд на територію України на три роки”, – резюмували у ДПСУ.
 

 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button