Цікаве

Apple презентувала iPhone 13, а також нові планшети та годинники (ФОТО)

У поколінні iPhone 13 використовується новий процесор А 15 Bionsk, який на 50% швидше процесорів у конкурентів

Американська компанія Apple представила нове покоління iPhone.

Смартфон отримав назву iPhone 13, – інформує 1NEWS.

У поколінні iPhone 13 використовується новий процесор А 15 Bionsk, який на 50% швидше процесорів у конкурентів. Чіп має 6 ядер та побудований за 5 нанометровим техпроцесом.

Оновився дизайн блоку камер. У iPhone 13 і 13 mini тепер більший 12-мегапіксельний сенсор основної ширококутної камери, з розміром пікселів 1,7 мкм та діафрагмою f/1.6.

Apple запевняє, що в iPhone 13 і 13 mini краща стабілізація та світлосила, розмиття фону, що дозволить, зокрема, знімати відео на професійному рівні.

Ціни на iPhone 13 в США стартують від 799 доларів, на 13 mini від 699 доларів.

Моделі iPhone 13 Pro та Pro Max будуть доступні в новому кольорі Sierra Blue.

Екранний виріз на 20% менший, новий дисплей Super Retina XDR з піковою яскравістю 1000 ніт підтримує технологію ProMotion, яка може змінювати частоту оновлення зображення на дисплеї від 10 до 20 Гц.

Процесор А15 Bionic має ще більш потужне відеоядро, ніж в молодших моделях. Смартфони отримали нову систему з трьох камер, Apple заявляє, що вона є революційною в мобільній фотографії. Всі модулі отримали підтримку нічного режиму.

Вартість iPhone 13 Pro стартує в США від 999 доларів, на iPhone 13 Pro Max від 1099 доларів.

Компанія оновила свій базовий iPad: з’явився чип A13 Bionic, який, як зазначається, матиме на 20% кращу продуктивність за попередній A12. Туди також додали фронтальну камеру на 12 мегапікселів з кутом огляду 122 градуси.

Окрім того, оновлені iPad можуть похизуватися функцією Center Stage, яку вже можна було побачити в iPad Pro: вона допомагає відстежувати користувача під час запису відео чи трансляції. Використовувати її можна буле не тільки для Zoom-колів, а й, наприклад, у Tik Tok.

Глобально дизайн пристрою не змінився, а iPad підтримуватиме Apple Pencil та Apple Keyboard. Вартість iPad на 64 ГБ стартує від 329 доларів у США. З’являться вони вже наступного тижня.

А от оновлення iPad mini Тім Кук назвав наймасштабнішим. Тепер пристрій більше схожий на iPad Air. Під час презентації Кук заявив, що він зможе поміститись і в кишені медичного халата.

В iPad mini додали USB Type-С, щоб можна було під’єднувати аксесуари чи інші пристрої, а також Touch ID поза екраном.

Основна камера iPad mini матиме 12 мегапікселів без оптичної стабілізації, зате діафрагма ㅡ f/1.8.

Фронтальна камера також має Center Stage. Ціна на iPad mini у США стартує від 499 доларів.

Великий дисплей та заокруглені рамки ㅡ це робить нові Apple Watch 7 більш «відкритими». Тепер на екран поміщається більше тексту й навіть клавіатура.

В Apple зазначають, що заряджається нова модель на 33% швидше за торішню, а працює від заряду батареї 18 годин.

Магнітна зарядка йде у комплекті з конектором USB Type-C. Вартість Apple Watch 7 ㅡ від 399 доларів.

Модель годинника SE матиме ціну 279 доларів, а Apple Watch 3 ㅡ 199 доларів.

Джерело: УНН

Back to top button