Спорт

Невідомі люди пропонують футболістам гроші за поразку – тренер Миная

Невідомі люди пропонують футболістам гроші за поразку - тренер Миная

Фото: ФК Минай
Шаран зробив шокуючу заяву напередодні матчу з Дніпром-1

Володимир Шаран розповів про становище у закарпатській команді напередодні матчу з Дніпром-1.

На футболістів Миная чиниться серйозний тиск перед важливими матчами. Про це розповів головний тренер команди Володимир Шаран.

За словами фахівця, невідомі пропонують його гравцям гроші за програш. Так було перед матчем із Шахтарем і Дніпром-1.

На думку спеціаліста, це не представники клубів суперників, а ті хто заробляють ставками на футбольних матчах. Окрім Того Шаран закликав менше говорити про суддів і їх помилки.

“Останнім часом про суддів говорять більше ніж про сам футбол. У понеділок нас чекає важкий матч з серйозним суперником. Хочеться, щоб вболівальники побачили та насолодились саме футболом. Чесним з об’єктивним суддівством. На жаль, на матчі знову не буде системи VAR. Це погано. У ЗМІ можуть зараз згадати, що Олексій Деревінський працював на нашій грі проти Олександрії, коли суперник забив гол з офсайду. Але то скоріше була помилка бокового ніж головного арбітра. Тому не варто на цьому загострювати увагу.

Я хочу сказати про інше. Вдруге за останні два тижні нашим гравцям дзвонять невідомі люди і пропонують грати нечесно. Дзвінки були напередодні матчу проти Шахтаря, а тепер перед Дніпром-1. Пропонують футболістам гроші за поразку. Ми розуміємо, що це не представники клубів. Судячи з усього, це люди, які заробляють на ставках чи щось таке. Ми не знаємо хто вони, але такі реалії сучасного футболу”, – цитує Шарана прес-служба Миная.

Нагадаємо, раніше Минай постраждав через рішення судді у матчі УПЛ проти Шахтаря. Суддя помилково не зарахував гол закарпатців у ворота “гірників”. Після матчу у донецькому клубі визнали, що Минай забив їм чистий гол.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button