Україна

Наєв перевірив, як військові опановують західну зброю


Наєв перевірив, як військові опановують західну зброю

Наєв повідомив, що підрозділи ЗСУ та НГУ, які виконують завдання у Північній операційній зоні, згодом відбувають на схід та південь України для ведення наступальних дій.

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один із підрозділів Нацгвардії та перевірив оволодіння бійцями озброєнням та технікою, наданою країнами-партнерами. Про це повідомляє Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

“Переконався, що зброя дуже якісна. Вона має хороші бойові – це і влучність, і темп стрільби. До того ж техніка має броньований захист, а також дуже високі ходові якості”, – зазначив Наєв.

За його словами, кожна з броньованих машин, що стоять на озброєнні Нацгвардії, здатна швидко рухатися і має потужний двигун.

Командувач заявив, що всі питання, що виникають у ході підготовки, вирішуються на місці, а бійці вміють добре працювати зі зброєю та мають високий моральний і бойовий дух.

Також Наєв повідомив, що підрозділи ЗСУ та НГУ, які виконують завдання у Північній операційній зоні, згодом відбувають на ротаційній основі на схід та південь України для ведення наступальних дій.

Нагадаємо, Наєв провів перевірку готовності до зими у Північній операційній зоні.

Раніше Наєв розповів про оборонні позиції на Волині.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button