Україна

Голову Полтавської ОВА Проніна викликали до НАЗК


Голову Полтавської ОВА Проніна викликали до НАЗК

НАЗК викликало голову Полтавської ОВА Філіпа Проніна для ознайомлення з протоколом про адмінправопорушення.

 
Національне агентство з питань запобігання корупції  викликає голову Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна для ознайомлення з протоколом про адмінправопорушення. Про це повідомила пресслужба НАЗК в п’ятницю, 10 листопада.
 
Як йдеться у дописі, голову Полтавської ОВА запрошують для ознайомлення з протоколом про адміністративні правопорушення: неповідомлення про реальний конфлікт інтересів, вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Подібні запрошення від НАЗК Пронін раніше ігнорував, зазначає пресслужба агентства.

 
Пронін має прибути до НАЗК 16 або 17 листопада. У разі неприбуття за викликом протокол про адмінправопорушення складуть на підставі наявних матеріалів із відміткою про відмову від його підписання. 

Нагадаємо, 10 жовтня указом президента Пронін був призначений очільником Полтавської ОВА.

Відомо, що 41-річний Філіп Пронін з 2020 року був заступником глави Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). 

Раніше він працював податковим та фінансовим аналітиком, був спеціалістом у Державному комітеті фінансового моніторингу України, пізніше – заступником директора Департаменту фінансових розслідувань у Державній службі фінансового моніторингу України. Пронін також  представляв Україну у Мінських переговорах щодо війни, яку розпочала Росія в Україні.

Викривач корупції отримає понад 13 млн грн – його приклад надихнув сотні 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button