Україна

На Авдіївському напрямку відбито 32 атаки росіян


На Авдіївському напрямку відбито 32 атаки росіян

Відбито 22 російські атаки в районах Новобахмутівки, Авдіївки і ще 10 атак біля Сєверного, Тоненького та Невельського Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону українських військ.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір суботи, 10 лютого.

“Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 87 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура”, – йдеться в повідомленні.

На Лиманському напрямку українські захисники відбили шість російських атак біля Тернів, південно-східніше Виїмки, Роздолівки Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито дев’ять атак поблизу Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку нашими військовими відбито 22 російські атаки в районах Новобахмутівки, Авдіївки і ще 10 атак біля Сєверного, Тоненького та Невельського Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону українських військ.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога неподалік Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області. Тут окупанти 31 раз намагалися покращити тактичне положення.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито атаку ворога біля Водяного Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра і здійснив безуспішну спробу штурму позицій наших військ.

Протягом доби підрозділами ракетних військ завдано ударів по трьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, одному пункту управління і двох артилерійських засобах противника.

Нагадаємо, сьогодні вранці Генштаб повідомляв про запеклі бої на семи напрямках

ЗСУ знищили майже тисячу росіян і багато техніки

 

Зеленський повідомив про нові призначення в ЗСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button