Спорт

Молдова – Україна 0-1: онлайн-трансляція товариського матчуСюжет

Молдова - Україна: онлайн

Фото: iSport.ua
Молдова – Україна: онлайн-трансляція товариського матчу

Сьогодні 11 червня, збірна України зіграє з національною командою Молдови в заключному контрольному матчі перед стартом фінального турніру Євро-2024.

Зустріч відбудеться на стадіоні Зімбру в Кишиневі. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Судді на матч:

Головним арбітром буде Андрій Чівулете, лайнсменами — Себастьян Георге та Георге Флорін Нексу, резервним рефері — молдаванин Іон Орлік.

Про команди:

Для команди Сергія Реброва це буде третій поєдинок в межах підготовки до континентальної першості. У першому спарингу українська збірна 3 червня у Нюрнберзі зіграла внічию з Німеччиною 0:0, а потім 7 червня у Варшаві поступилася Польщі 1:3.

За свою історію Молдова та Україна провели п’ять матчів, а перевага в особистих зустрічах на боці української збірної. Синьо-жовті здобули три перемоги, а два поєдинки звели внічию.
 
Нагадаємо, на Євро-2024 збірна України зіграє у групі Е з Румунією, Словаччиною та Бельгією. Молдова пробитися на чемпіонат Європи не змогла.
 
Стартові склади команд:
 
Орієнтовний стартовий склад збірної Молдови: Аврам, Посмак, Бабогло, Качун, Рябчук, Йоніце, Раце, Ревенко, Моцпан, Каймаков, Ніколаєску.
 
Орієнтовний стартовий склад збірної України: Лунін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Судаков, Мудрик, Циганков, Довбик.
 
Дивитись онлайн-трансляцію матчу Молдова – Україна
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − 9 =

Back to top button