Події

???? Це Катерина, ветеранка та бойова медикиня. Після майже чотирьох років служ…

Forwarded From Олена Зеленська | Olena Zelenska

???? Це Катерина, ветеранка та бойова медикиня. Після майже чотирьох років служби дівчина працює у благодійному фонді та зізнається, що досі адаптується до цивільного життя. Каже, на війні від тебе вимагають мінімум: вижити й зробити так, щоб вижили інші. У цивільному житті все здається значно складнішим, і звикнути до цього вже не так просто.
 
Ветерани та ветеранки прагнуть продовжувати життя – навчатися, створювати родини, будувати кар’єри. Та воєнний досвід з ними назавжди, і щоб повернутися до життя, їм потрібна повага та розуміння цивільних.
 
????Всеукраїнська програма ментального здоровʼя «Ти як?» розпочинає нову кампанію за участю ветеранів. Її мета – нагадати, що досвід захисників і захисниць вартий поваги, а відновлення потребує підтримки.
 
Ми ніколи не знаємо, через що пройшла людина, яку зустрічаємо. Памʼятаймо про це, коли кортить запитати про бойовий досвід і коли просто хочеться сказати «дякую».
 
???? Ветерани й ветеранки мають знати, що допомога поруч. Тому до кампанії також долучаються проєкти, благодійні фонди та громадські організації, готові надати професійну підтримку фахівців кожному й кожній. Знаходьте їх на howareu.com.
 
Кампанія створена завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США, та проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт.

Video is too big

Back to top button