Спорт

Мілевський розповів, як живе без алкоголю

Мілевський розповів, як живе без алкоголю

Фото: instagram.com/timi1010
Мілевський почувається значно краще без алкоголю

Колишній форвард Динамо і збірної України дав пораду усім хто страждає на небезпечну залежність.

Артем Мілевський розповів, про своє нове життя без алкоголю. За словами екснападника київського Динамо і збірної України, позбутися залежності йому допомагає хобі і нові знайомства.

Окрім того колишній футболіст порадив усім не зловживати оковитою, аби відчувати усі смаки життя.

“Як живу без алкоголю? Іноді важкувато, іноді нудно. Може навіть і якісь там думки відвідують, але в мене штора стоїть, всі події досі, вони нікуди не зникли, тож перемикає одразу. І плюс дуже допомагає тренажерка, я постійно ходжу. Плюс постійно спілкуюся з багатьма по телефону, постійно в русі. Постійно щось то в телеграмі, то в інстаграмі, то ще десь. Тобто, постійно спілкування. Познайомився за цей час із величезною кількістю людей. Тому нормально, нормально справляюся. Усе добре.

Насправді мені вже подобається те, що я вже не п’ю. Вранці встаєш із нормальною головою, із нормальним обличчям. Це дуже здорово і раджу всім акуратно з цією штукою”, – сказав Мілевський у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, Артем Мілевський у вересні 2023 року був госпіталізований через проблеми з алкоголем. Ексфутболіст провів у комі шість днів.

Раніше друг Мілевського розповів, скільки той пив, коли впав у кому.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button