Спорт

Мілевський розповів, як опинився у комі

Мілевський розповів, як опинився у комі

Фото: instagram.com/timi1010
Артем Мілевський більше не вживає алкоголь

Колишній нападник Динамо та збірної України повідомив подробиці неприємної ситуації зі свого життя.

Артем Мілевський розповів подробиці неприємного інциденту зі свого життя, коли мав проблеми зі здоров’ям і опинився у комі.

В інтерв’ю, яке ексфорвард Динамо виклав на своїй сторінці в телеграм-каналі, він підтвердив, що мав значні проблеми з алкоголем.

“З чого все розпочалося. Ми дивилися футбол. Це був Реал – Уніон в Лізі чемпіонів (20 вересня 2023 року – прим.). Ми дивилися його з Серьогою. Я трохи як зазвичай на той час дав джазу, ромчик попивав. Ми з Серьогою посперечалися, умовно коли вже закінчувалася гра.

Серьожа – це мій близький товариш, ми з нещодавніх часів дуже добре дружимо, він акціонер в букмекерській конторі, яка знаходиться в Європі. У нас зійшлися інтереси, ми часто проводимо час разом, думаємо над всілякими проєктами разом.

Він дуже хороша, добра людина, який нагадує трошки мене в його віці. Дивимося ми футбол. Посперечалися ми з ним, він каже: “Тьома, вже треба їхати. Може, з’їздимо, прокапаємося? З’їздимо до лікарні”. Я кажу: “Почекай, завтра. Завтра, завтра, завтра”.

Мені не було погано, але я розумів, що вже трошки час з цього виходити. І все відтягував. Приїхала наша спільна подруга Ірка Ашкеназі. І ми посперечалися, якщо Реал виграє, то я погоджуюся і їдемо прокапатися. Умовно, тільки прокапатися, на той момент мова йшла тільки про це.

0:0, 94-95-та хвилина, Беллінґем забиває, а Серьога казав, що якщо Реал виграє, то їдемо. Я кажу: “Добре, домовилися”. Часу вже скільки, 23.45. Викликали лікарню, погрузилися туди і виїхали. Приїжджаємо, я: “Зараз прокапаюся і по домівках знову”.

В підсумку склалося так, що та ні, молодий чоловіче, вам потрібно залишитися. Я знову-таки без паніки думаю, ну залишитися день-два умовно, зробити всі процедури, і все, я вільний, буду гуляти, повернуся живчиком. В підсумку, я засинаю під крапельницею. Тобто, мене присипляють, я засинаю. І прокидаюся умовно кажучи тільки через 6 днів. Ти можеш собі уявити?

Але я коли прокинувся, моє перше враження було, що у мене було багато снів, уривками, раз ситуація, два ситуація, третя, четверта. І я думав, що мені просто дали якесь снодійне, і я поспав може годин 20, 24. І коли я прокидаюся, весь в дротах. Пацани стоять. Кажуть: “Привіт, ти нормально? 6 днів спав”. Як лікарі пояснили та хлопці, я був 6 днів у штучній комі”, – сказав Мілевський.

Нагадаємо, раніше Мілевський висміяв Алієва за його слова про себе.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button