Україна

Черга на Кримськиий міст з боку Керчі виросла вдвічі – соцмережі


Черга на Кримськиий міст з боку Керчі виросла вдвічі - соцмережі

Протягом дня кількість машин, що намагаються виїхати з півострова, досягла 700 одиниць. Час очікування – три години.

Автомобілі на під’їзді до Кримського мосту утворили черги обабіч. Однак з боку тимчасово окупованої Керчі автомобілів більше, ніж з боку російської Тамані. Про це йдеться в заяві підвладного правлячому режиму РФ Telegram-каналі Крымский мост: оперативная информация в п’ятницю, 21 липня.

Черга з боку Тамані зменшилася на 100 автомобілів. Тоді ж як черга з Керчі навпаки збільшилася майже в двічі і тепер скаладається з 700 машин. Станом на ранок п’ятниці  з боку Керчі стояло 300 транспортних засобів, а з боку Тамані 250 транспортних засобів.

“У черзі з боку Тамані знаходиться 150 транспортних засобів. У черзі з боку Керчі знаходиться 700 транспортних засобів. Очікування близько трьох годин”, – ідеться в повідомленні.

Як ми вже писали, вночі 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи. За даними соцмереж, обвалилася значна частина мосту.

У РФ назвали інцидент “терактом”, який нібито організували українські спецслужби. Російський Мінтранс стверджує, що “пошкоджено дорожнє полотно”, а опори мосту нібито цілі. Відомо про двох загиблих і одну постраждалу неповнолітню.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button