Спорт

Майкі Гарсія заявив, що може зупинити Ломаченка

Американський чемпіон WBC в легкій вазі Майкі Гарсія розповів про можливий бій з чемпіоном WBA українським боксером Василем Ломаченком, інформує 1NEWS з посиланням на tribuna.com

Майкі Гарсія, зокрема, зазначив, що здатний зупинити переможну серію боїв Ломаченка, а бій проти венесуельця Хорхе Лінареса показав, що український боксер “ніякий не феномен і його можна побити”.

“Я можу зупинити його. Він виглядав неймовірно з суперниками менш високого рівня. Він відмінно працював на ногах. Але варто було йому лише вийти проти Лінареса… Так, він побив Хорхе, але це був непростий бій. Ломаченко навіть в нокдауні побував. Але таке трапляється – у мене теж було.

Бій проти Лінареса показав, що у Василя теж є проблеми. Він ніякий не феномен. Його можна побити. Але варто віддати належне й Лінаресу, ​​він теж провів хороший бій. Боб Арум сказав, що зі мною буде важко вести переговори. Але я його не розумію. Як на мене, ми востаннє говорили в 2013-му в аеропорту Далласа. Не розумію, чому він говорить про якісь складнощі”, – цитують Гарсію ЗМІ.

Зазначимо, що головна проблема при організації бою між Майкі Гарсією (38-0, 30 KOs)  і Василем Ломаченком (11-1, 9 KOs) полягає в телевізійних правах. У Гарсії підписаний контракт з компанією Showtime, у Ломаченка – з ESPN.

 

 

 

Back to top button