Україна

Нардеп від Батьківщини склав мандат


Нардеп від Батьківщини склав мандат

Віталій Данілов пройшов у Раду по загальному округу, тому його замінить наступний колега з партійного списку.

Народний депутат від партії Батьківщина Віталій Данілов написав заяву про складення мандата. Про це у суботу, 25 листопада, повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

“Ну вже офіційно: Депутат Віталій Данілов (Батьківщина) складає мандат. Ось заява. Він пройшов по загальному округу, тому замість нього зайде наступний колега по списку”, – написав Железняк.

Він також додав, що голосування за підтримку складання мандату відбудеться у Раді 8 грудня.

При цьому Железняк додав, що попри те, що фракція Батьківщина у сесійній залі сидить поруч з його фракцією, на фото він вперше побачив цього нардепа.

Довідка: Данілов родом із Хмельницької області. Вперше потрапив до Ради за списками Батьківщини у 2007 році. Під час виконання своїх повноважень у Раді працював у комітетах з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму й з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. У 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання від ВО Батьківщина, будучи номером 16 у списку, як член партії. З того часу був членом комітету з питань правоохоронної діяльності. На момент виборів був консультантом ТОВ Інвестор-Атіка, керівником харківської обласної організації Батьківщини та членом політради партії.

Нагадаємо, днями партія Слуга народу виключила зі своїх лав народного депутата Андрія Одарченка, якого підозрюють у корупції.

Перед цим колишнього “слугу”, Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді, відправили у СІЗО.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button