Україна

Зеленський розповів про нові санкції


Зеленський розповів про нові санкції

Сьогодні набули чинності три нові санкційні рішення щодо тих, хто вкладається в російську агресію та підтримує її, повідомив президент.

 

У вечірньому відеозверненні до співвітчизників президент України Володимир Зеленський повідомив про нові санкційні рішення.
 
“Сьогодні набули чинності три нові санкційні рішення щодо тих, хто вкладається в російську агресію та підтримує її. Насамперед, це черговий пакет санкцій проти російського ВПК – підприємств, які забезпечують армію-терориста. Цього разу до санкційних списків додано 322 компанії: виробники зброї, комплектуючих та подібного”, – зазначив президент.
 
Ще два списки – це фізичні та юридичні особи, які допомагають обходити санкції проти Росії, тримають майно військових злочинців та задіяні у знищенні волі як на території самої Росії, так і на тимчасово окупованих територіях України.
 
“Наші санкційні пакети докладно опрацьовуються, і зокрема – щодо синхронізації з партнерами. Це одне з ключових наших спільних завдань – абсолютно всіх, хто прагне якнайшвидшого завершення війни, якнайшвидшої нашої перемоги. Завдання – прибрати будь-які можливості Росії обходити санкції. Кожна російська схема , що дозволяє обійти санкції, додає час цій війні, надає можливості агресору. Відповідно, чим жорсткіший санкційний режим проти Росії, чим більше обмежень проти держави-терориста та всіх пов’язаних з ним осіб, проти всієї російської економіки війни – тим швидше буде і завершення агресії” , – наголосив Зеленський.
 
 
 
Нагадаємо, Зеленський підписав нові укази про санкції.
Раніше журналіст розповів про нові санкції ЄС проти РФ.
 
Санкції проти Росатому: спосіб зупинення ядерного тероризму РФ
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button