Події

В Одесі викрито бордель, який працював під виглядом масажного салону

В Одесі правоохоронці викрили сутенерку, яка зводила повій з іноземними клієнтами, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Так, 33-річну одеситку, яка під виглядом масажного салону, що функціонував у центрі міста, організувала надання послуг сексуального характеру, правоохоронці затримали.

“Жінка підшукувала повій віком від 20 до 25 років за допомогою розміщених в мережі Інтернет рекламних оголошень та створювала їм усі умови для роботи з клієнтами, серед яких були переважно іноземні громадяни. Послуги в салоні коштували від 800 до 1000 гривень. У подальшому статок, отриманий від протиправної діяльності, сутенерка розподіляла між завербованими жінками”, – зазначили в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

На даний час тривають слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та осіб, які причетні до скоєння злочину.

Back to top button