Україна

Оля Полякова звернулася до Ердогана із проханням врятувати людей з Азовсталі

Оля Полякова звернулася до Ердогана із проханням врятувати людей з Азовсталі

Фото: Оля Полякова/Пресс-служба

Оля Полякова

Турецький президент може скористатися своїми відносинами з керівництвом РФ та домогтися евакуації людей морем, вважає співачка.

 

Українська співачка і блогер Оля Полякова звернулася до президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана із проханням допомогти врятувати людей з Маріуполя, відкривши морський коридор. Своє прохання вона озвучила в ефірі телеканалу Freedom.

 

Полякова нагадала, що на Азовсталі перебуває близько тисячі мирних жителів. “Там перебуває багато дітей. Ці діти 61 день не бачили сонця. Ви собі уявляєте 61 день люди сидять у підвалах?” – сказала вона.

 

“Я хочу звернутися до місцевого уряду й особисто до Ердогана для того, щоб він відкрив морський коридор. Він може врятувати мешканців Маріуполя і його захисників. Тому я прошу Вас скористатися своїм впливом на агресора і здійснити величезну і дуже важливу місію з порятунку”, – звернулася Полякова до Ердогана після благодійного футбольного матчу Шахтаря Ріната Ахметова і турецького Антальяспору.

 

Зазначимо, що Україна кілька днів поспіль намагається домогтися відкриття гуманітарного коридору з Маріуполя, щоб евакуювати людей із заблокованої Азовсталі, але Росія не погоджується.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button