Спорт

Магучіх та Беленюк отримали нагороди НОК

У столичному Олімпійському домі у вівторок, 8 жовтня, вшанували кращих українських спортсменів травня та вересня, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу НОК.

Нагороди від НОК отримали разом з тренерами переможниця першого етапу легкої атлетичних змагань “Діамантова ліга” у секторі стрибків у висоту Ярослава Магучіх та чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк.

17-річна Магучіх у травні виграла етап Досі (Катар), а 28-річний Беленюк на вересневому чемпіонаті світу повернув собі звання кращого борця світу у ваговій категорії до 87 кг і здобув заповітну перепустку в Токіо-2020.

Президент НОК України Сергій Бубка привітав із визнанням спортсменів та їхніх наставників – відповідно Тетяну Степанову та Володимира Шацьких.

“Хочу висловити слова вдячності Федерації легкої атлетики та Асоціації спортивної боротьби України, особисто президентам – Ігорю Гоцулу та Олегу Кравченку, які роблять велику справу та вкладають душу й серце у розвиток своїх видів спорту”, – зазначив, зокрема, очільник Національного олімпійського комітету.

 

Back to top button