Спорт

Луческу: Аріс заслужив перемогу над Динамо

Луческу: Аріс заслужив перемогу над Динамо

Фото: ФК Динамо Киев
Луческу невдоволений грою у захисті Динамо

Головний тренер київського клубу прокоментував поразку своєї команди у кваліфікації ліги конференцій.

Динамо робило багато помилок у матчі з Арісом, а тому перемога грецької команди цілком закономірна. Так вважає головний трене київського клубу Мірча Луческу.

Наставник “біло-синіх” також заявив, що господарі могли забивати навіть більше. При цьому саму гру у Салоніках спеціаліст назвав рівною.

“Аріс заслужив цю перемогу, яку вони забезпечили собі у другій частині другого тайму. Сьогоднішня гра була рівною, ми занадто пізно почали грати для того, щоб забити – лише після того, як пропустили. Розраховували, що суперник виходитиме із зон, що дасть нам простір. Їм вдалося забити з пенальті. Але попереду ще один матч у Бухаресті.

Також хочу відзначити уболівальників, які підганяли свою команду уперед. На жаль, ми не можемо грати із уболівальниками – лише контрольні матчі. Тому така підтримка була для нас сюрпризом, ми відчували тиск. Якби ми вдома теж могли грати із глядачами.

Господарі грали, перш за все, для того, аби забити. Вони також добре діяли у захисті, їм вдавалося робити своєрідні коридори та в той же час не давати нашим футболістам можливості відзначитися. Перед грою я очікував, що Аріс гратиме у більш атакуючий футбол, але вони цього не зробили, натомість вичікували та заробили пенальті.

Вони мали нагоди, щоб відзначитися ще двічі. У першому таймі їх не було, а ось у другому було достатньо. В основному, через лівий фланг, де Ярмоленко не йшов за Феррарі, той робив багато дуже небезпечних проходів, і після цього суперник міг забити. Але до цього призводили наші помилки”, – цитує Луческу сайт Динамо.

Нагадаємо, перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій між Арісом і Динамо, який пройшов у Салоніках на стадіоні імені Клеантіса Вікілідіса, завершився перемогою господарів з рахунком 1:0.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button