Спорт

Лідери збірної України з волейболу відмовились виступати за команду

Лідери збірної України з волейболу відмовились виступати за команду

Фото: cev.lu
Олег Плотницький

Чоловіча національна команда зіткнулась з величезною кадровою проблемою перед стартом тренувального табору.

Скандал в українському волейболі. Чоловіча збірна України виступатиме в сезоні 2024 року без частини гравців основної команди.

Як повідомив Суспільному президент Федерації волейболу України Михайло Мельник, в табір команди не прибули гравці Прометея Ян Єрещенко, Дмитро Теременко, Горден Брова і Віталій Щитков.

Капітан збірної України Олег Плотницький також підтвердив, що не виступатиме за національну збірну в сезоні-2024. Він вирішив відпочити. Також на збір не прибуде діагональний Василь Тупчій.

“Написали заяви, прикріплені довідками від одного й того ж лікаря, що їм потрібно лікуватися. Там іде повний саботаж, але нічого, будемо грати без них”, – розповів Мельник.

Очільник федерації також пригрозив покаранням для усіх спортсменів, які не приїдуть до табору збірної. Перед волейболістами поставлено дедлайн – прибути в команду 3 травня.

“Чи буде якесь покарання гравцям, які не приїдуть 3 травня? Обов’язково. Ми будемо збирати Виконком. У нас чітко прописано, що гравець національної збірної повинен з’явитися за викликом у табір. Якщо з неповажної причини він не з’явився, то клуб, за який він грає, буде оштрафовано на 20 тисяч гривень, а гравця дискваліфіковано”.

Зазначимо, що цього року новим тренером збірної став аргентинець Рауль Лосано.

Нагадаємо, раніше українські гімнасти виграли ЧЄ-2024 у командному багатоборстві.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button