Світ

Окупанти вигадали новий спосіб “інтеграції” Донбасу в Росію – ЦНС

Окупанти вигадали новий спосіб інтеграції Донбасу в Росію - ЦНС

Фото: ЦНС

Губернатори Воронезької та Ростовської областей з гауляйтерами Донеччини та Луганщини

Губернатори Воронезької та Ростовської областей уклали угоду “про утворення співдружності Донбас” з квазіадміністраціями “ЛДНР”.

Росіяни вигадали новий спосіб створити ілюзію “приналежності” тимчасово окупованих територій України до РФ. Квазіадміністрації захоплених Росією районів Донеччини та Луганщини спільно з російськими губернаторами уклали “угоду” про утворення співдружності. Про це повідомляє Центр національного спротиву в четвер, 30 листопада.

“Напередодні губернатори Воронезької та Ростовської областей уклали угоду про утворення співдружності Донбас з Леонідом Пасічником та Денисом Пушиліним, які імітують, що є очільниками на захоплених землях Луганської та Донецької областей”, – йдеться в повідомленні.

Ворог намагається розширити та розмити географічне поняття Донбасу й надати йому російську приналежність, зазначає ЦНС.

Насправді Воронежська область ніколи не належала до Донбасу, й лише незначна територія Донецького басейну була передана при СРСР до Ростовської області, додали там.

“Ці юридичні угоди не мають жодної сили і є нікчемними бутафоріями для поширення пропаганди”, – резюмували в Центрі.

Як ми вже писали, в окупованих містах Донецької області чули сильні вибухи, які освітили небо. Після цього в частині Донецка та у Макіївці зникло світло.

Також 7 листопада в Донецьку пролунали вибухи. Тоді Пушилін заявив, що внаслідок “українського удару із застосуванням HIMARS” загинули шестеро мирних жителів міста і ще 11 – постраждали.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button