Спорт

Кучер подав у відставку, у Дніпрі-1 вже шукають заміну

Кучер подав у відставку, у Дніпрі-1 вже шукають заміну

Фото: СК Дніпро-1
Кучер більше не головний тренер Дніпра-1

Головний тренер дніпровського клубу не зміг пережити поразки від Оболоні у четвертому турі УПЛ.

В українській футбольній Прем’єр-лізі сталася перша відставка тренера. Її автором став наставник Дніпра-1 Олександр Кучер. А допомогла спеціалісту у цьому Оболонь.

Нагадаємо, скромний київський клуб сенсаційно переміг у четвертому турі віцечемпіонів України. Під час післяматчевої пресконференції 40-річний фахівець повідомив, що він залишає команду разом із усім тренерським штабом.

“Хочу подякувати всім. Я подаю у відставку разом з тренерським штабом. Провину за ті результати, які ми показуємо останнім часом, я беру на себе. Всім дякую”, – сказав Кучер.

За даними FC Dnipro.com, Дніпро-1 вже веде переговори з іноземним тренером щодо потенційної співпраці. За інформацією джерела, з високою ймовірністю новим тренером дніпровського колективу стане іспанець, ім’я якого ще не розкрите. Очікується, що це питання вирішиться найближчим часом.

Також нагадаємо, що Олександр Кучер очолив команду лише перед початком минулого сезону. Під його керівництвом дніпровський клуб минулого сезону до останнього боровся за чемпіонство, але зумів стати лише другим.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button