Спорт

Красюк прокоментував чутки про боксерський супертурнір у Саудівській Аравії

Красюк прокоментував чутки про боксерський супертурнір у Саудівській Аравії

Фото: Sporting News
Фьюрі та Усик можуть не зустрітися у Саудівській Аравії

Промоутер українського чемпіона світу Олександра Усика вважає, що наразі говорити немає про що.

Говорити про проведення боксерського супертурніру у Саудівській Аравії, як про факт наразі не можна. Про це заявив промоутер Олександра Усика Олександр Красюк.

За його словами, наразі усе це на рівні чуток, адже в багатьох з потенційних учасників змагань є ще обов’язкові бої попереду.

“Ми спілкуємося. Давайте припустимо, що Джо Джойс ще раз поб’ється з Чжаном Чжілеєм у реванші. Давайте скажемо, що Ентоні Джошуа проведе бій із Джойсом. Це просто розмови. Вайлдер проти Усика – це тільки розмови, всього лише чутки. Те ж саме тут. Немає жодної рішучості, жодних пропозицій, жодних зобов’язань. Це навіть не плани, а припущення, що щось може відбутися.

Звичайно, вечір боксу такого рівня буде чимось абсолютно екстраординарним. Такого не було раніше. Це буде пік. Після цієї події “Гуркіт у джунглях” і “Трилер у Манілі” залишаться в минулому. Але на цьому етапі немає жодної визначеності щодо цього турніру. Немає дати, немає контрактних зобов’язань і навіть меморандуму про взаєморозуміння. Тож не можна вважати це чимось серйозним, поки не буде підписано контракт”, – сказав Красюк в інтерв’ю YouTube-каналу BT Sport Boxing.

Нагадємо, раніше стало відомо про проведення великого боксерського турніру у Саудівській Аравії, в рамках якого мають відбутися бої Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі, а також Ентоні Джошуа – Деонтей Вайлдер.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button