Події

⚔️ Головна зброя розвідника ― його голова, ― розвідник Фіш Фіш родом із Сумщи…

⚔️ Головна зброя розвідника ― його голова, ― розвідник Фіш
 
???? Фіш родом із Сумщини. До повномасштабного вторгнення керував будівництвом, а у вільний від роботи час дуже любив порибалити.
 
«Я все життя прожив без всяких позивних і ніяких кличок не було. До мене підійшов один хлопець і каже: «Є Пупок і є Сосок ― вибирай». Тому я вибрав Фіш», ― розповів військовослужбовець журналістам  Суспільного.
 
???? У своєму підрозділі Фіш поєднує кілька функцій він і розвідник, і снайпер, і капелан.
 
«Це частина мене. Я такий всередині. Є армійське життя і життя духовне. Біда, яка сьогодні прийшла, змогла поєднати такі речі з різних площин», – сказав воїн.
 
???? Із побратимами Фіш воював на східному фронті, а віднедавна перебуває на оборонних рубежах рідної Сумщини.
 
«У мене дочка красива маленька і дружина гарна. Я зрозумів, що якщо вони до нас дійдуть, то мої дівчата точно постраждають, і я не зможу просто стояти осторонь, не лізти. Тому мені треба було йти вперед», – описав Фіш свою мотивацію.
 
❗️ Він переконаний, що найголовніша зброя розвідника – його голова.
 
«Розвідник — це не стрілянина, це не «бахкотня» якась. Навпаки — якщо розвідник жодного разу не вистрілив, то він ефективно виконав свою роботу», — зазначив військовий.

???? Після перемоги Фіш планує займатись реабілітацією військових, повернутись до праці та улюбленого відпочинку біля водойми, а ще має намір влаштувати святковий бенкет для своєї громади.

«На перемогу приготую великий казан плову і просто роздам людям. […] Я вірю, що виживу. Для мене це буде означати, що це перемога», – підсумував розвідник.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Video is too big

Back to top button