Світ

Незабаром може з’явитися вигнутий iPhone (фото)

Раніше з’явилися чутки про те, що iPhone скоро стане вигнутими, інформує 1NEWS з посиланням на cikavosti.com.

Дизайнер Мартін Хаєк через Drop News продемонстрував, як такий смартфон міг би виглядати.

Незважаючи на те, що краї останніх телефонів Apple вже були трохи заокруглені, компанія вирішила піти далі. На думку Мартіна, iPhone повинен бути зігнутий по-середині, нагадуючи таким чином трубки старих домашніх телефонів.

Поки що чутки про такі смартфони не достовірні, їм не варто повністю довіряти. Але, якщо Apple все таки вирішить так сильно змінити дизайн свого основного продукту, він точно не стане повторювати шлях Samsung з їх останніми Galaxy. IT-гігант знайде свій шлях, можливо, почерпнувши щось з рендерів Хаєка.

Крім дисплея, особливостями iPhone від Хаеєка стали висунута клавіатура, більш вузький корпус, iPhone X-подібний виріз і наявність Touch ID. Представлені ним ідеї піддалися сумнівам: дизайнери вважають, що висунута клавіатура виглядає недоречно і безглуздо. Замість цього можна було б зробити смартфон складним, щоб зменшити його розміри.

Також повідомляється, що новий iPhone можна буде контролювати за допомогою жестів, які необхідно виконувати над екраном телефону. Поки не відомо, як саме буде працювати функція

 

 

 

Back to top button