Спорт

Харлан вирішила продовжити кар’єру і збирається на Олімпіаду-2024 – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Легендарна українська спортсменка планує виступити на етапі Кубка світу в Афінах, який відбудеться на початку березня

Ольга Харлан
Фото з відкритих джерел

Українська фехтувальниця Ольга Харлан прийняла рішення продовжити спортивну кар’єру. Про це вона повідомила на соїй сторінці у Facebook.

“Останні 2 роки були складними для мого життя та кар’єри. Пройшовши через падіння та розчарування, сил піднятися було дедалі менше. Це було складно… Можу сказати і зараз не легко, але мої найкращі ліки – це час. І в мене він був, щоб усвідомити, все зважити та вирішити. Вирішити, що хочу продовжити цей нелегкий шлях до мрії. Почати з чистого аркуша, і ці 2,5 роки, що залишилися, віддатися, все-таки, улюбленій справі і своїм цілям”, – написала Харлан.

Легендарна українська спортсменка планує виступити на етапі Кубка світу в Афінах, який відбудеться на початку березня, а також на Олімпійських іграх у Парижі, які  відбудуться у 2024 році.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх-2020 в Токіо Ольга Харлан сенсаційно зазнала поразки вже у першій сутичці. Фехтувальниця програла представниці Китаю Ян Хен’ю з рахунком 12:15.

Після цього спортсменка залишила Ігри та заявила, що хоче взяти паузу. Харлан зізналася, що поразка на Олімпіаді в Токіо викликана психологічним тиском високих прогнозів і відсутністю змагальної практики.

1News за темою: “Уже все вирішено”: Усик заявив, що має план щодо завершення професійної кар’єри

Зазначимо, що у 2008 році на Іграх у Пекіні Харлан стала олімпійською чемпіонкою у командній шаблі. У 2016 році спортсменка виграла срібло у командних змаганнях на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро. В індивідуальному турнірі на її рахунку бронзові медалі Лондона-2012 та Ріо-2016.

Також Харлан є шестиразовою чемпіонкою світу та восьмиразовою чемпіонкою Європи.



Джерело

Back to top button