Спорт

Гімнаст Олег Верняєв отримав чергову нагороду від НОК України

Кращий український спортсмен листопада гімнаст Олег Верняєв та його наставник Геннадій Сартинський отримали нагороди від НОК України, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу НОК.

На світовій першості в Досі (Катар) спортсмен після кількамісячної перерви у тренуваннях та змаганнях, пов’язаною з травмами, здобув срібну медаль у вправах на брусах. Верняєв став лауреатом місяця вже удесяте.

“За кількістю високих визнань Національного олімпійського комітету Верняєв зрівнявся з нашою олімпійською чемпіонкою з фехтування Ольгою Харлан, – зазначив під час вручення нагород президент НОК Сергій Бубка. – Спеціально з нагоди десятої відзнаки Олега ми розробили ексклюзивний дизайн статуетки – на ній 10 маленьких статуеток кращого спортсмена місяця з датою отримання цієї нагороди та зображення усіх гімнастичних дисциплін у чоловічій гімнастиці”.

У листопаді Верняєву також виграв медаль найвищого гатунку у вправах на брусах на змаганнях Кубка світу в Котбусі (Німеччина).

“На останніх стартах наш сьогоднішній герой учергове підтвердив спортивний незламний характер і впевнено заявив про свої амбіції щодо подальшого олімпійського шляху. Вірю, що й надалі його супроводжуватимуть упевненість в власних силах та міцне здоров’я, що сприятиме черговим звершенням на шляху до олімпійського Токіо-2020”, – додав керманич НОК.

Сергій Бубка висловив щирі слова вдячності за сприяння у вихованні гімнаста Збройним силам України.

“Дуже приємно, що в цей непростий для України час Міністерство оборони на чолі зі Степаном Полтораком приділяють велику увагу спорту, підтримці олімпійців. Хочу подякувати Управлінню фізичної культури і спорту Міністерства оборони України, а також Центральному спортивному клубу Збройних сил України”, – сказав Бубка.

 

 

Back to top button