Спорт

Гандболісти збірної України перемогли команду Латвії на турнірі в Італії

Чоловіча збірна України з гандболу з перемоги стартувала на турнірі Adriatic Cup-2018, який проходить в Італії з 7 по 9 червня, інформує 1NEWS з посиланням на XSPORT.

Підопічні Івана Фучеджі перемогли збірну Латвії з рахунком 29:22 (14:13).

Для Івана Фучеджі це був перший матч після призначення головним тренером української національної команди з гандболу. На початку матчу збірна України повела 2:0, а потім домоглася переваги в три голи. Латвійці відповіли серією вдалих атак і вирвалися вперед 10:8, але завершився перший тайм все ж на користь команди Фучеджі 14:13. Після перерви українські гандболісти зуміли збільшити відрив (25:19, 28:20) і довели матч до впевненої перемоги – 29:22.

Зазначимо, що обидві збірні приїхали на турнір без ряду провідних виконавців. У складі українців не було Чуприни, Комка, Онуфрієнка, Жукова. Латвія грала без Кріштопанса, Юрджса.

Склад збірної України на турнір в Італії:
воротарі
– Антон Терехов, Дмитро Веремчук;
крайні – Захар Денисов, Дмитро Артеменко, Андрій Акименко, Олександр Касай;
задня лінія – Роман Гончаров, Олександр тільта, Максим Стрельников, Артем Шарко, Ігор Гурин, Дмитро Горіга, Богдан Черкащенко;
лінійні – Дмитро Тютюнник, Іван Бурзак, Дмитро Ільченко.

Сьогодні, 8 червня, Україна зіграє з господарями турніру – збірною Італії. Матч розпочнеться о 21.00. У січні команди зустрічалися у відборі до чемпіонату світу-2019. Тоді Україна сенсаційно програла з рахунком 28:29.

9 червня о 17.30 розпочнеться поєдинок Туреччина – Україна.

 

 

 

Back to top button