Спорт

ФК “Ворскла” підпише гравця збірної Північної Македонії

Полтавська “Ворскла” домовилась про підписання контракту із захисником збірної Північної Македонії Джоко Зайковим, передає 1news з посиланням на сайт полтавського клубу.

Гравець національної збірної Північної Македонії Джоко Зайков поставив свій підпис у контракті з “Ворсклою”. Угода матиме чинність упродовж найближчих двох з половиною років. Новачок уже встиг провести одне заняття з новими партнерами по команді.

У свої 26 років македонець пройшов шлях юнацьких та молодіжних збірних своєї країни в усіх вікових категоріях. Зокрема, за U-21 відіграв 20 поєдинків, а в складі головної команди Північної Македонії до сьогодні взяв участь у 16 матчах.

На клубному рівні виступав за: “Работнічкі” (Скоп’є, Македонія), “Ренн” (Франція), “Шарлеруа” (Бельгія), “Левскі” (Софія, Болгарія).

“Буду радий допомогти моїй новій команді у вирішенні найвищих завдань. Сподіваюсь, моєї майстерності та досвіду для цього вистачить», – сказав Зайков.

Зайков став третім македонцем в історії клубу. Раніше кольори клубу захищали півзахисник Філіп Деспотовскі (2008-2010) та нападник Адіс Яховіч (2013-2014).

 

 

 

 

Back to top button