Спорт

Ексчемпіон світу вважає зневагою до боксу майбутній бій Майка Тайсона

Ексчемпіон світу вважає зневагою до боксу майбутній бій Майка Тайсона

Джейк Пол і Майк Тайсон скоро зустрінуться у ринзі

Карл Фроч не розуміє, яким чином можна було влаштувати поєдинок легенди спорту з блогером.

Карл Фроч назвав неповагою до спорту поєдинки зірок боксу проти блогерів. Таким чином колишній чемпіон світу відреагував на бій між американським ютубером Джейком Полом та колишнім чемпіоном світу Майком Тайсоном.

На думку фахівця, не можна ставити ікону спорту, якою є легендарний у минулому боксер, битися проти клоуна.

“Цей клоун, чортовий Джейк Пол, який битиметься з Майком Тайсоном… На своєму подкасті я знищу Джейка Пола, що я вже робив декілька разів. Я справді знищу його. Я також задіну і Майка Тайсона.

Він є таким великим іменем, що завжди зможе заробити гроші самотужки, Майк Тайсон – йому не потрібно стрибати у ринг до Джейка Пола. І він програє бій, незалежно від того, чи хоче програти, чи його справді поб’є хтось, кому 25, 26 років – а йому біля 60.

Це так зневажливо до нашого спорту – поставити когось на кшталт Майка Тайсона, який є іконою спорту, разом із таким клоуном, як Джейк Пол, який не вміє битись.

Ми побачили, що він не вміє битись в бою проти новачка Томмі Ф’юрі. Вони приходять і заробляють статки, тому що їх фоловлять діти. Вони можуть заробити на цьому гроші, але битись з Майком Тайсоном – це неповага.

Я виправлю це, бо буду говорити про це. Це неправильно”, – цитує Фроча Boxing Scene.

Нагадаємо, поєдинок Пол – Тайсон стане головною подією вечора боксу, який відбудеться 20 липня на AT&T Stadium в Арлінгтоні, штат Техас.

Раніше “Залізний Майк” показав свою форму перед поєдинком проти блогера.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button