Спорт

Екс-президенти України обговорили з Порошенком корупційні звинувачення на адресу Павелка

За словами першого президента, у нього немає юридичних документів і розслідувань, але ЗМІ на Заході пишуть про махінації глави ФФУ Андрія Павелка з грошима

Перший президент України Леонід Кравчук заявив про те, що він разом із іншими колишніми лідерами країни Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком зустрілися з президентом Петром Порошенком для обговорення корупційних звинувачень на адресу Федерації футболу України (ФФУ) та її глави Андрія Павелка.

Про це повідомляє 1NEWS.

На прес-конференції, перший президент повідомив, що до нього, як голові наглядової ради Динамо, звернулася група “відомих представників футбольного життя України”.

“Вони попросили мене донести до керівництва держави непрофесійність ФФУ. Петро Олексійович уважно вислухав, але чомусь сказав, що не все так просто, як я кажу”, – додав Кравчук.

За словами першого президента, у нього немає юридичних документів і розслідувань, але ЗМІ на Заході пишуть про махінації глави ФФУ Андрія Павелка з грошима, виділеними Україні на будівництво заводу для штучного футбольного покриття.

Кравчук зазначив, що німецька й швейцарська прокуратури почали розслідувати цю проблему, чого, на його думку, достатньо, щоб Україна не залишалася осторонь.

“Чи вірю я, що щось зміниться після цієї прес-конференції? На 90 відсотків не вірю. Цього не хоче президент України Петро Порошенко”, – переконаний екс-лідер держави.

Джерело: Новое время

Back to top button