Україна

Екс-генералу СБУ Наумову оголосили підозру


Екс-генералу СБУ Наумову оголосили підозру

Колишній посадовець в період з червня 2019 року по липень 2021 року “нажився” на суму в 32, 7 млн грн.

Колишньому посадовцю Служби безпеки України повідомили про підозру в незаконному збагаченні на 32,7 млн грн. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора на своєму каналі в Telegram в п’ятницю, 3 травня.

У повідомленні не вказано ім’я чиновника, але з огляду на заблюрене фото і опис, ідеться про екс-генерала СБУ Андрія Наумова.

“За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру колишньому начальнику Головного управління внутрішньої безпеки СБУ у незаконному збагаченні (ст. 368-5 КК України)”, – зазначається в повідомленні.

В Офісі генпрокурора зазначили, що з червня 2019 року по липень 2021 року, перебуваючи на військовій службі за контрактом осіб офіцерського складу в СБУ, він “набув необґрунтовані активи на суму 32, 7 млн грн”. Мова про елітні автівки та готівкові кошти. 

Як відомо, в січні 2024 року Андрій Наумов, якого звинувачували у відмиванні коштів, вийшов із в’язниці Сербії.

Додамо, що НАЗК, за результатами моніторингу способу життя виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення у колишнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на суму понад 32,7 млн гривень. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button