Спорт

Динамо Київ змінить кольори форми у новому сезоні

Динамо Київ змінить кольори форми у новому сезоні

Фото: ФК Динамо Київ
Андрій Ярмоленко представив нову форму Динамо Київ

Київський клуб представив одразу три нових комплектиекіпіровки на наступний сезон 2024/25.

Київське Динамо представило форму на наступний сезон. Причому у київському клубі вирішили не створювати додаткової інтриги і презентували всі три комплекти.

Технічним спонсором екіпіровки, як і раніше є американська компанія New Balance. А от дизайн форми сильно змінився. “Біло-сині” вирішили змінити традиційні кольори і додали багато жовтого.

Як повідомляє пресслужба Динамо: “Домашня форма має біло-синього дизайн, збагачений традиційними українськими вишиванковими візерунками з додаванням жовтого кольору. Ця форма поєднує сучасний спортивний одяг з вічними традиціями. Орнаменти, які повторюють елементи вишиванки підкреслюють майстерність та мистецтво, властиві як національній культурі, так і футболу у виконанні динамівських зірок різних поколінь”.

 
 Основний комплект форми Динамо у сезоні 2024/25

Натомість у другому комлекті форми білий колір взагалі відсутній, його повністю замінив жовтий. “Цього сезону ми відійшли від традиційного синьо-білого, і створили лімітований комплект виїзної форми в синьо-жовтих кольорах, який є даниною українського прапору, символізуючи патріотизм та солідарність. Це поєднання є маяком національної гордості, відображаючи незламний дух українського народу”, – йдеться у повідомлені.

 
 Виїзний комлект форми Динамо у сезоні 2024/25

Ще далі дизайнери зайшли зі створенням третього комплекту. Тут відсутні і білий і синій кольори, Форма повністю зелена і більше нагадує воротарську.

“Третя форма має смарагдово-зелений дизайн з брендінгом золотого кольору. Вона натхнена зеленою красою київських пагорбів, парків та куполами величних київських храмів, які є символом нашого стародавнього міста. Кольори форми символізують відновлення, зростання та природну красу столиці, вшановуючи багату історію і зв’язок з природною красою одного з найдавніших і найчарівніших міст планети”, – повідомили в Динамо.

 
 Третій комплект форми Динамо у сезоні 2024/25

Новий дизайн також представлений у воротарських комплектах форми, виконаних у чорному, сірому і жовтому кольорах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Динамо придбало півзахисника збірної України.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button