Спорт

Держава покращить умови для підготовки українських олімпійців – Порошенко

Держава покращить умови для підготовки спортсменів до Олімпійських ігор. Про це сьогодні сказав Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з призерами юнацьких Олімпійських ігор у Київській області, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу АП.

“Держава теж має зробити свій внесок і покращити умови для підготовки українських олімпійців. Ми зробимо зараз певні зміни в проекті бюджету, який готується до другого читання у Верховній Раді для того, щоб наші олімпійці їздили не тільки за кордон, але мали можливість вдома робити якісну, світового класу підготовку. Думаю, що в нас це вийде”, – зазначив Президент.

Глава держави подякував кожному з призерів юнацьких Олімпійських ігор, які завоювали 7 золотих медалей, 8 срібних, 8 бронзових.

“І на латиноамериканському континенті знають зараз Україну з найкращого боку. Впевнений в тому, що це і є дуже великий внесок, аванс в наші майбутні перемоги і в Токіо в 2020 році, і в Парижі – 2024 році, і в Лос-Анджелесі – 2028 році. Тепер ми маємо більше підстав для того, щоби сподіватися на нагороди. А так званій нашій дорослій збірній варто було би і повчитися юнацьких досягнень”, – переконаний Порошенко.

 

 

 

Back to top button