Спорт

Букмекери назвали фаворита матчу Ліги Європи УЄФА «Зоря» – АЕК

5 листопада футболісти луганської «Зорі» проведуть у Запоріжжі матч 3-го туру групової стадії Ліги Європи проти грецького АЕКа, інформує 1NEWS.

Букмекери в цьому поєдинку віддають невелику перевагу гостям, за яких, до слова, виступають українці Дмитро Чигринський та Євген Шахов.

Лідер букмекерської справи – контора William Hill ставки на перемогу луганчан приймає з коефіцієнтом 2,87, на нічию – 3,20, на виграш АЕКа – 2,50.

Команди раніше жодного разу не зустрічалися між собою в єврокубках. На нинішній груповій стадії Ліги Європи обидва клуби статували невдало. Турнірне становище у квартеті G: “Лестер” (Англія) – 6 очок, “Брага” (Португалія) – 6, “Зоря” – 0, АЕК – 0.

На матчі працюватиме шотландська бригада суддів на чолі з Вільямом Коллумом. Головному арбітру допомагатимуть лайнсмени Девід Макгірхі та Шон Керр, четвертий арбітр – Ніколас Волш.

Поєдинок “Зоря” – АЕК відбудеться у четвер на “Славутич-Арені” без глядачів на трибунах. Початок матчу – о 22.00. У прямій трансляції зустріч покаже телеканал “Футбол 2”.

 

 

 

 

 

Back to top button