Спорт

Букмекери дали прогноз на матч “Вольфсбург” – “Шахтар”

12 березня футболісти донецького “Шахтаря” проведуть у гостях перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи проти німецького “Вольфсбурга”, інформує 1NEWS.

На думку букмекерів, фаворитом матчу є німецький клуб.

Лідер букмекерської справи – контора William Hill на перемогу підопічних Олівера Гласнера приймає ставки з коефіцієнтом 2,25, на нічию – 3.40, на успіх української команди – 3.10.

“Шахтар” і “Вольфсбург” раніше в офіційних поєдинках не зустрічалися. Минулого сезону цей німецький клуб відчув на собі силу іншої команди української Прем’єр-ліги – “Алеександріі”. На груповому етапі Ліги Європи-2019/2020 “вовки” виграли обидва матчі (3:1, 1:0), але перемоги далися їм нелегко.

У першості німецької Бундесліги команда з 36-ма очками посідає сьому сходинку в турнірній таблиці.

У “Шахтаря” в чемпіонаті України нинішнього сезону все йде як по маслу. Перемігши у 22-у турі з хокейним рахунком ковалівський “Колос” (4:3), підопічні Луїша Каштру впевнено очолюють турнірну таблицю, випереджаючи найближчих переслідувачів з київського “Динамо” на цілих 14 очок.

На матчі “Вольфсбург” – “Шахтар” у Німеччині працюватиме словенська бригада суддів. Головний арбітр зустрічі – Дамір Скоміна, лайнсмени – Юре Прапротник та Роберт Вукан, четвертий рефері – Нейц Кайтазович.

Зустріч відбудеться у четвер на “Вольфсбург Арені”. Поєдинок розпочнеться о 22.00, у прямій трансляції його покаже телеканал “Футбол 1”.

 

 

 

 

Back to top button