Події

Російська армія обстріляла «Пункт незламності» у Часовому Ярі – за фактом пора…

Російська армія обстріляла «Пункт незламності» у Часовому Ярі – за фактом поранення чотирьох цивільних розпочато розслідування

????За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розмочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

????18 серпня 2023 року російська окупаційна армія, ймовірно, з артилерії обстріляла м. Часів Яр.

????Ворожі снаряди поцілили по житловому кварталу у середмісті, поряд із «Пунктом незламності», де зазвичай місцеві мешканці отримують гуманітарну допомогу, заряджають телефони тощо.

????Тілесні ушкодження внаслідок обстрілу отримали двоє жінок 73 та 76 років, які знаходились у цей час на вулиці, та 72-річний чоловік – його госпіталізованого до лікарні з множинними осколковими пораненнями.

????Також серед постраждалих – 67-річний працівник гуманітарного штабу.

????Вибухи ворожих снарядів спровокували займання у двох багатоквартирних будинках. Крім того, пошкоджено сквер та сусідні житлові будинки, у яких повибивало вікна і двері, понівечено покрівлю та балкони.

????Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Back to top button