Світ

РФ заявила, що Брящину атакували українські ракети

РФ заявила, що Брящину атакували українські ракети

Фото: Baza

Telegram-канал Baza стверджує, що дрон врізався в дах будівлі в селі Дятькове

Росіяни стверджують, що їхнє ППО буцімто збило ракет, однак руйнування в регіоні все ж таки є.

Дві нібито “українські ракети” збило російське ППО в Брянській області РФ. У результаті цього інциденту було “зруйновано пилораму” в селищі Битош. Про це заявив губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз в неділю, 9 липня.

“Сьогодні силами ППО Збройних сил РФ було збито дві ракети ЗСУ. Внаслідок падіння однієї з ракет повністю зруйновано пилораму в селищі Битош. Постраждалих немає. На місці працюють оперативні служби”, – стверджує російський чиновник.

Російський Telegram-канал Baza опублікував фото з місця атаки. Однак у соцмережі заявили, що пилораму в Брянській області атакував безпілотник, а не ракети і це було село Дятькове, а не Битош.

“За попередніми даними, дрон врізався в дах будівлі в селі Дятькове й вибухнув”, – ідеться в повідомленні.

Telegram-канал ASTRA повідомляє з посиланням на місцеві пабліки, що вибух на пилорамі прогримів все ж таки в селищі Битош. Крім того, вибух був не один.

“За словами місцевих жителів, ідеться про кілька “прильотів”, – мовиться в повідомленні.

 

Як ми вже писали, брянські партизани знищили дроном-камікадзе російський комплекс РЕБ Діабазол на базі вантажного автомобіля Урал в Брянській області.

Раніше також повідомлялось, що партизани знищують окупантів на кордоні з Україною у Брянській області. Зокрема, російських загарбників закидали боєприпасами ВОГ, а потім добили під час спроби сховатися. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button