Україна

Арестович пояснив, чому армія РФ сповільнилася під Ізюмом

Арестович пояснив, чому армія РФ сповільнилася під Ізюмом

Фото: facebook.com/alexey.arestovich

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

ЗСУ протягом дня дещо просунулися на півночі Харківської області та звільнили кілька населених пунктів.

 

Російські військові суттєво уповільнили свій наступ у напрямку Ізюму у Харківській області. Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

За його словами, цьому можуть бути дві причини.

 

“Загальмувався російський наступ у районі Ізюма, чого він загальмувався – два варіанти: перший, вони ретуються, другий – втомилися і не наступають, просто поповнюються, поки не наступають”, – зазначив Арестович.

 

Радник глави Офісу президента наголосив, що тактичні дії на Ізюмському напрямі не припинилися, проте російські окупанти припинили тиснути.

 

Він також зазначив, що ЗСУ протягом дня дещо просунулося на півночі Харківської області та звільнило кілька населених пунктів.

 

Також Арестович розповів про перестрілку бурятів та чеченців, які воюють у складі армії РФ. та, за його словами, сталася на Херсонщині.

 

“Буряти з “кадировцями” в Чорнобаївці пострілялися. З питання як ділитимемо награбоване і з питання, хто піде в першу лінію чергувати. Буряти перемогли, кажуть. Я завжди в них вірив. А “кадировці” – тікток-війська, якщо їх не знімають, вони б’ються дуже погано”, – сказав він.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button