Україна

В Маріуполі окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ


В Маріуполі окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ

На Донеччині війська Російської Федерації досить серйозно укріплюють свою оборону в очікувані українського контрнаступу.

В очікувані контрнаступу ЗСУ російські окупанти будують оборонні споруди та мінують території у тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області. Про це у понеділок, 31 липня, заявив радник міського голови т. о. Маріуполя Петро Андрющенко в етері телеканалу Еспресо.

За його словами, окупаційні війська в місті постійно тренуються, аби відбивати наступ ЗСУ.

“Кордони в Маріуполі дуже захищені окупантами. Теж саме стосується півночі Донеччини. Окупанти максимально потужно укріплюються і будують оборонні споруди. Також вони збудували цілу мережу бліндажів. Вони ставлять так звані зуби дракона та мінують окуповані території”, – повідомив Андрющенко.

В даний час з 480 тисяч довоєнного населення міста в Маріуполі залишаються близько 120 000 жителів. Крім самих маріупольців за останній рік до Маріуполя переселилося близько 50 000 росіян. 

Раніше радник мера міста Петро Андрющенко показав “ринок рабів” у Маріуполі. Навпроти площі Свободи на пр. Миру щодня можна “купити собі раба” – там наймаються на одноденну роботу і місцеві жителі, і приїжджі.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button