Спорт

Андрій Воробей розкритикував гравця Динамо за матч з Рейнджерс

Андрій Воробей розкритикував гравця Динамо за матч з Рейнджерс

Фото: ФК Динамо Київ
Джастін Лонвейк досі не став своїм у Динамо

Колишній нападник донецького Шахтаря і збірної України оцінив дії київського клубу у Глазго.

Андрій Воробей не розуміє, що робить на полі півзахисник Динамо Джастін Лонвейк. За словами екснападника Шахтаря і збірної України, нідерландець зовсім не розуміє вимог тренерського штабу і командної гри киян.

Натомість Воробей похвалив Олександра Шовковського за вчасно проведені заміни, адже вихід на поле Піхальонка і Волошина вирішив долю матчу на користь Динамо.

“Заміни Піхальонка та Волошина стали вирішальними. Особливо я радий за Сашка Піхальонка. Він дуже талановитий футболіст. А його ліва нога… З таким розумінням гри він заслуговує місця у стартовому складі. Олександр замінив Буяльського на 75-й хвилині зустрічі і не робив жодних позичок, не ображався ні на кого, а просто грав на команду. У його активі розкішний гол.

Коли у штрафному майданчику Глазго Рейнджерс стоїть 9 футболістів – треба бити здалеку. Піхальонок все зробив на найвищому рівні. Його гол – найважливіший у матчі. Одразу після цього Шапаренко та Волошин розіграли чудову комбінацію на швидкості і рахунок став уже 2:0 на нашу користь. А ось хто мені поки що зовсім не подобається, то це Лонвейк – він взагалі не розуміє командну гру Динамо”, – сказав Воробей в коментарі Sportarena.

Нагадаємо, Динамо перемогло Рейнджерс у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів і вийло до вирішального етапу плей-оф турніру.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 14 =

Back to top button